sälar-401x300
Njutande britter när vi eldar i spisen! Visst liknar de sälar?

Det ska bli storm igen, denna gången som stormen Sven. Nu känns det inte så spännande längre, det stormade bara för ett litet tag sedan. Och jag som bor i skogen med många fina träd på tomten, förra gången ramlade fyra träd och då befann jag mig i Umeå och höll föreläsning. Då fick min sambo vara ute och såga bort träd som hade ramlat rätt över vägen.

Denna gången ska jag vara hemma, egentligen ska jag på en kurs i Malmö, men den ställer jag in idag. Man ska inte vara ute och köra när det stormar.
Vi har en jättefin stor björk som började luta lite förra stormen, undrar om den ska ramla denna gången?

Eftersom vi bor på landet har man lärt sig att alltid ha en liten låda med ljus, batteridriven radio, ficklampor och en liten gasolplatta ( så att man kan få kaffe).
Det gäller att ha något gott och äta som inte kräver tillagning, om nu strömmen går ikväll. Kanske ska åka och handla en smörgåstårta att ha i beredskap i stormen?
Fast då känns det som man firar att det stormar, och det är inget att fira. Men man kanske kan hitta på något annat att fira? Att det är en dag kvar till fredag?

Katterna brukar inte bry sig så mycket när det stormar, det kan bli ganska mysigt. De gillar jättemycket när vi eldar i spisen, då ligger dem som utfläkta sälar ( britter i gott hull, kan likna sälar när de sträcker ut sig). Eller vad säger du? Ja, jag ska bara köra och handla en smaskig smörgåstårta sedan är jag redo för Sven som ska hälsa på i kväll. Vi kanske hörs vidare ikväll!

 

 

 

Kategori: , ,
Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.