Hej Kattvänner!

Lite sen rapport från förra Go´kväll programmet. Se programmet här.

Som ni säkert ser så gillar katten Strumpan att få vara med i TV-soffan. Hon är den enda av oss som slipper att vara med för att repetera, för hon blir snabbt uttråkad och lägger sig för att sova. Gärna då upp och ner i någons knä.
Hon är en riktig pärla, hon visar verkligen vad man kan träna en katt till. Om man bara gör det med rätt inställning, ett lugn och trygg situation så att katten får uppleva det positiva, och få en hel hög med godisar och klappar, då brukar det gå fin-fint.

Såg ni den häftiga trollsländan som Strumpan lekte med? En superläcker ny leksak, som jag hittade på butiken zoo.se som ligger ute vid Bromma köpstad, alldeles vid flygplatsen. Leksaken hittar du här. Till den måste du ha det fina plast spöet, kolla här. Strumpans fina sele, i värsta Burrberrystilen hittar du här. Zoo.se är en verkligen läcker butik med ALLT, jag verkligen menar ALLT som finns i tillbehörsväg för våra djur.

Jerry Williams är en stor djurvän. Han är väldigt aktiv med sin hund och har jobbat aktivt med hundar under många år. Katt hade han dock aldrig haft, men han hade fina erfarenheter av andras katter. Han gillade Strumpan jättemycket! Och vem gör inte det?

Jerry-och-Strumpan-e1385389920691-225x300

 

Trevliga Jerry Williams och fina katten Strumpan

Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.