På måndagar är det ridskola som gäller. Har väl aldrig längtat så mycket efter måndagar förut. Jag gör vågen när jag kliver ur sängen numera på måndagar!

Ridningen betyder mycket för mig, då måste jag vara fokuserad och jag kan inte tänka på något annat än det jag håller på med just då. Perfekt för att bli avstressad! Och lugn!
Och få träningsvärk! Sist fick jag en superpigg häst, och när jag vaknade på tisdagsmorgon kände jag mig som en 115 åring. Om jag nu tror jag vet hur de kan känna sig, men jag var helt stel, hade ont överallt och gick som en cowboy i två dagar.

Något som också är viktigt, är vår mysiga fikastund efteråt!
Vi är ett härligt tjejgäng och vi turas om att handla fika med. Vi tänder levande ljus och berättar ”storys från livet”.
Mysigt och heligt!  Så om jag försöker intala mig själv med att jag kanske tappar något gram på ridningen, så äter jag definitivt upp både de grammet och några till under fikastunden. Men vad gör det? Livet måste få levas:-)

gnägg-e1378724297906-224x300

Min egen uppfödning ”Rigel från Magic Farm”

Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.