Igår var det en energigivande dag! Jag var i Lidingö och höll den absolut första utbildningen i ”grundkravsutbildning för katthemspersonal”. De som var beställare var Djurskyddet Sverige. Ett mycket stort glatt gäng kom, både från långt upp i norr och långt ner i södern. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på hur många av dessa personer sliter på helt ideel basis med att hjälpa många av Sveriges hemlösa katter.
Det är alltid lika energigivande att träffa positiva och glada eldsjälar.
Men idag är jag helt slut! Hjärnan är tom och jag ska bara dra benen efter mig. Jag ska göra ingenting idag! Bara ha en katt i knät och njuta av den vackra Höstavlan man kan se genom det stora fönstret i vardagsrummet.
Visst är det vackert, eller hur?

20131006-130544-224x300

 

 

Kategori: , ,
Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Trackbacks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.