Nu har jag haft den nya dammsugaren ett antal veckor, och jag måste säga att jag är riktigt nöjd 🙂
Har sett reklamen om nya Bosch Zoo´o , Animal Pro och funderat på om den verkligen är för hund och kattägare. Det är en sak att säga det och en annan sak att uppfylla de höga krav som man har på en bra dammsugare. Och extra höga krav blir det när man har huset fullt med djur, och gillar pälsfria mattor och möbler.

Men jösses, vilken maskin. Och vilket sug! Det finns en speciell turboborste som fullkomligen fångar upp vartenda pälsstrå från mattorna! Och jag behöver inte ligga ner längre med gummiborstar och tejprullar för att få bort det grå luddet från våra mattor.

Jodå, nästan alla våra katter är grå, och vi gillar mycket färg på mattorna. Jag kommer nu att få slippa höra från våra gäster, att det syns att du har katt, när de sett våra gråluddiga mattor.

dammsugare3-224x300

Nya dammsugaren med värstingmunstycket!

Det ingår en hel del smarta saker till dammsugaren som är ett måste när man har djur. Själva dammsugaren är sportbilsröd och väldigt lätt att bära, inga konstigheter alls. Kanske skulle det vara fint med en cerise dammsugare men tanken kanske är att den ska attrahera mannen i hushållet? Skämt åt sido, maskinen är fint röd och det gör verkligen sitt jobb.

Till på köpet får man ett ”vanligt” golvmunstycke, ett munstycke som lätt fångar upp djurhår från möbler och gardiner, munstycke för hårda golv och så det bästa, turbomunstycket som dina mattor kommer att älska. Detta munstycke rullar upp alla hår, och man får se upp lite så att inte mattfransarna hänger med.
Och ett speciellt filter, som gör att det luktar gott när man använder maskinen, det kallas Hepafilter, och den byter man varje år. Rekommenderas för allergiker.

När jag var i våran lokala elbutik för att köpa nya dammsugarpåsar, hojtade damen där: Har du sett den nya dammsugaren för djurägare? Vi har sålt väldigt många av den!
Jodå, hon vet att jag har många djur hemma. Och det var speciellt kul att säga att den maskinen har jag redan 🙂 Och jag gillar den verkligen!

Såg att den hade fått en egen plats hos elbutiken i Hörby, och att det dessutom är 60 dagars provperiod. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaks.

dammsugare2-224x300

 

Jag rekommenderar verkligen denna dammsugare till alla djurägare! Ni kommer att älska den lika mycket som mig, för nu går städningen som en dans!
Vill ni veta mer om Bosch Zoo, tryck här:

fanny-o-mattor-224x300

 

 

”Inte mycket päls kvar på mattorna, bara det som finns på katten”

Kategori: , ,
Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

 1. Lene (Mr Raja) säger

  Hej, jag har köpt en exakt likadan för några dagar sedan, på DIN rekommendation i den här bloggen faktiskt 🙂 så nu hoppas jag att jag kommer att hålla med dig.
  Tänkte alltså att du som har använt den drygt en månad nu förmodligen har testat den på lite av varje vid det här laget och kanske har kommit på hur man faktiskt använder den på riktigt, inte bara som en reklamfilms-duttdutt-litehärochdär-dammsugare.
  Använder du turbomunstycket hela tiden till exempel? På både mattor och golvytor menar jag. Eller är det meningen att man ska hålla på att byta? Och hur tusan gör man egentligen, den snurrar ju inte annat än när man lyfter upp den lite tycker jag… Eller gör jag fel kanske? Hur gör du?
  Och vilket munstycke är bäst på klösmöbler och vid kattlådan…?
  Vad tycker du? 🙂

  Har bara använt min nya ”ProAnimal” på ett par mattor och en begagnad klösmöbel som jag precis har köpt ännu och har inte begripit mig på de olika delarna känner jag. Tittade in lite på Youtube idag, urkällan till smart städkunskap, eftersom texten i bruksanvisningen är för liten för såna som förlagt sina läsglasögon. Men jag hittade ingen som gjort en YT-film med exakt denna dammsugare som man kan få lite inspiration ifrån, tex nån som dammsuger hela sitt klösträd och kommer med lite egna användbara tips och visar hur de gör. Den kanske kunde ha varit på svenska också. Och med nån som faktiskt har en massa katter. 🙂

 2. emma säger

  har själv funderat på att köpa den. nu när jag vet att du är nyd med den å att den funkar så kanske det blir en sån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.