Igår brakade åskan lös riktigt ordentligt, men idag är det åter igen högsommar med sol och värme. 🙂 Katterna var inte särskilt brydda över smällarna, tack och lov. De flesta av er har förhoppningsvis semester nu när det är sådant toppenväder! Själv står jag på stand-by och har jouren om det är någon som skulle behöva min hjälp. 😉 För att fira detta vackra väder bestämde jag och dottern oss för att dra igång en liten tävling! Det är så roligt att de tidigare tävlingarna har blivit uppskattade, och vi hoppas att denna blir lika poppis.

Tävlingen går helt enkelt ut på att du ska ta en bild på hur just din eller dina katt(er) njuter av sommaren! Maila ditt bidrag till sarah@kattproblem.se senast den 29e juli. Du kan vinna en jättesöt måttsats och en tillhörande kökshandduk med en katt på som passar perfekt över spishandtaget. 🙂 Tvåan och trean vinner också en kökshandduk! Vinnarna presenteras som vanligt en dag i sänder från och med 1a augusti.

bild-6-400x300

 

Kategori: ,
Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.