Här i Skåneland lyser julstämningen med sin frånvaro, i alla fall där jag bor.Det är många plusgrader och regnet och blåsten slår mot fönstren.

Jag vill ha snö, typ nu! Fast bara över jul och nyår för att komma in i den där julstämningen liksom. Jag börjar bli orolig över om jag behöver klippa gräsmattan på julafton. Det känns så! Nej, man vill inte vara ute idag. Så det blir att sitta här och titta på eldens sken med mina trötta katter. Får se om någon julenergi kommer under eftermiddagen, jag skulle behöva köra ett varv med dammsugaren. Men nu blir det att bläddra i några nya kattidningar istället.

20131221-140829-225x28820131221-140817-225x288

 

Kategori: , ,
Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.