Alla pensionat har klickbara länkar. 🙂

Blekinge län

— Dalarnas län

Södra Dalarnas Kattpensionat
”Ja, då måste jag ju tipsa om Södra Dalarnas Kattpensionat. Vi har haft våra katter där under någon semestervecka varje sommar i flera år. Och de har det verkligen bra där. Föreståndarna/ägarna är trevliga, kunniga och tar väldigt väl hand om sina gäster. Där är fräscht och otroligt välskött samt att katterna inte har kontakt med andra katter mer än att de ser varandra från sina respektive rum och uteplatser (de kan prata med varandra genom näten). Och det är strängt krav på att de ska vara vaccinerade och att vaccinationen inte får vara äldre än ett år. Maten de får är av bästa klass. Pensionatet ligger så fint intill ägarnas hus och trädgård. Det är en fantastisk idyll. Kan inte tänka mig att det kan finnas ett bättre ställe att lämna katterna på.”

Gotlands län

Gävleborgs län

Hallands län

Jämtlands län

— Jönköpings län

Ulvstorps Gårds Kattpensionat
”Kan varmt rekommendera Ulvstorps gårds Kattpensionat utanför Jönköping. Underbart vacker miljö och din katt blir ompysslad som en prins/prinsessa”

Kalmar län

Kronobergs län

Norrbottens län

— Skåne län

Ringsjöns katthotell
”Jag kan varmt rekommendera Ringsjöns Katthotell. Fantastisk servicen och kompetens. Katterna stortrivs där. Har själv haft flera av våra katter där under både längre och kortare tid.”

Svans och Tass
”Rekommenderar Svans & Tass i Staffanstorp (Skåne). Mina bägge kissar bodde där under några dagar 2011. Jättefint

Katthotellet i Käglinge
Jag kan tipsa om Katthotellet i Käglinge (Skåne) som ligger naturskönt med trevliga boxar på ca 8kvm (med utegångsmöjlighet om man önskar), lugnande musik åt katterna, ett väldigt gott bemötande. Trevlig miljö och min katt var tillfreds under sin vistelse. Tillmötesgående sätt ifrån ägarna av hotellet också!”

Kristianstad Kattpensionat
”Jag vill verkligen rekommendera detta kattpensionat – Hilton för katter! Pensionatägaren Tina Palm ger ett varmt och proffesionellt intryck och själva pensionatet ger precis samma intryck. Hennes hemsida är både inbjudande och informativ. Som grädde på moset har hon dessutom bra priser!”

— Stockholms län

Kattvärnets Pensionat”Jag rekommenderar kättvärnets pensionat i Haninge. Dom har även ett katthem för hemlösa katter, utan pensionatet skulle inte katthemmet gå runt, så du gör även en god gärning när du lämnar din katt hos dom”

Norrtälje Kattcenter
”Rekommenderar Norrtälje Kattcenter! (katthem och pensionat) Trevlig och kunnig personal samt mysig miljö!”

Hammarby Prästgårds Kattpensionat
”Tipsar om Hammarby prästgårds kattpensionat i Norsborg, Södra Stockholm ligger lantligt, bra service både för både katt och människa.”

Södermanlands län

Uppsala län

Värmlands län

Västerbottens län

Västernorrlands län

— Västmanlands län

Gittans Djurpensionat
”Gittans Djurpensionat utanför Hallstahammar nära Västerås. De har fantasiskt fina uterum på sommaren, och bra även övrig tid. Lugnt läge, bra personal, bra foder etc. Rekommenderas!”

Kattpensionat Granbacken
”Det är rent, snyggt, mysig miljö och framförallt så stortrivdes min katt. Han har aldrig tidigare varit så lugn och trygg när jag hämtat honom. Här kan ni lämna er katt och känna er lugna!”

— Västra Götalands län

Fyrfota Vänner
Rekommenderar Fyrfota Vänner i Hålanda för alla runt Göteborg/Alingsås. Bäst i världen! Finns inga mer engagerade i kunniga människor. Jag skulle vilja bo där själv!”

Kattkoll
 ”Vi anlitar alltid Helen Olsson som har Kattkoll i Göteborg. Då får katterna vara kvar i sin hemmiljö och hon åker till dem. Hon är fantastisk med katterna  Vi kom hem för tidigt en gång, och Helen var här hos katterna, de märkte inte att vi kom, för de hade full uppmärksamhet på henne  Sen är det så bra att våra katter får vara kvar i sin trygga hemmiljö!

 Jonsereds Katthotell
”Lyxhotell med svit och egen uteplats! Det känns bra i hjärtat att lämna vår lilla katt hos Inga-Lill och hennes familj. Extra kul att det läggs ut bilder på katterna så man kan se att de har det toppen!”

— Örebro län

Kurra Kattpensionat
”Kurra kattpensionat i Sköllersta. Malin Göse som har det är så bra med katterna och månar verkligen om kissarna. Dessutom är det fräscht. Populärt dock, man måste boka högsäsong i god tid om man vill ha plats.”

Östergötlands län

Askeby Kattpensionat
”Jättefint o trevligt kattpensionat någon mil utanför Linköping.Stora, fina ’rum’ o uteplats. Funderar på att tillbringa några dygn där själv. Skulle vara avkopplande o skönt!”

Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

 1. Sara Jinbäck säger

  Jag kan tipsa om Katthotellet i Käglinge(Skåne)som ligger naturskönt med trevliga boxar på ca 8kvm ( med utegångsmöjlighet om man önskar)lugnande musik åt katterna, ett väldigt gott bemötande. Trevlig miljö och min katt var tillfreds under sin vistelse. Tillmötesgående sätt ifrån ägarna av hotellet också:)

 2. Carina Klangeby säger

  Hejsan Susanne!
  Fick tipps av en av mina kunder att du har en sida med nöjda gäster på kattpensionat. Jag finns med på facebook, om du söker på Kattpensionat Granbacken. Gå gärna in så får du se alla mina kunders recensioner. Ha en underbar dag i solen. Hälsningar Carina

 3. ingalill kringberg säger

  Hej Susanne,
  Det är kul att di involverar och att du frågar din läsare om lite allt möjligt. Det vår många som var såå nöjda med oss när du frågade om kattpensionat men vi finns inte med bland dom du rekommenderar.. Är det något annat som krävs som jag kan göra? Vänliga hälsningar Inga-Lill

  • Susanne Hellman Holmström säger

   Hej Ingalill!
   Ingen fara, när min högra hand kommer till kontoret nästa vecka kommer hon att uppdatera listan med bra kattpensionat som facebook vännerna har tipsat om.
   Ser att många gillar ditt kattpensionat, härligt!
   Håll utkick nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.