Vart tog min väska vägen, SAS? Någonstans på vägen mellan Sturup och Umeå försvann den. Min cerisa väska med tassar på. Idag var det ingen bra dag att strula bort min väska på. I den finns kattprylar som Strumpan ska ha ikväll, i Go’kväll. Speciellt den nya selen med blingiga kopplet i silver. Och mina kläder, och smyckena.

Är det SAS som inte gillar mig efter förra veckans inslag om att de inte följer
djurskyddslagen med sina måttangivelser på transportburar för katt? Nej, nu ska jag tänka positivt och skicka iväg en stor längtan efter väskan så kanske den dyker upp snabbt.
Hoppas, hoppas!20131119-150241-224x300

 

Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

  1. Agneta Håkansson säger

    Hej Susanne !
    Jag såg dig på TV när du visade upp kattoalådor det var bla.en låda som var hög och utan lock.Kan du tippsa mig om var man kan köpa dem.Har varit inne på näter men jag hittar dem inte.Jag bor i Lerberget som ligger mellan Viken och Höganäs så det hade varit bra om det finns i närheten.Har inte sett några här.Det är dags för katterna att få nya fina kisselådor.

    Vh
    Agneta Håkansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.