Tror du på ödet? Eller att slumpen inte är en tillfällighet?
Jag gör! Inte så att jag tror på Gud eller så, men ibland verkar saker och ting väldig förutspådda.

 

Ni som har läst min bok, I Huvudet På Din Katt, vet vad jag fick uppleva 2003. Det var den värsta perioden i mitt liv. Liv och död blev en sanning, Svart och vitt blev ett uppvaknande. Efter den stora smällen är jag tacksam och glad över livet. Vad livet är värt. Och vad ett hjärta betyder. Livet.
Jag försöker alltid vara tacksam att få leva och ser nästan alltid till att se saker från den positiva sidan. Inte alltid förstås. Jag är bara en människa. Men jag tycker att livet blir så mycket enklare när man vet vad livet kan ge en, om man försöker se det från den ljusa sidan.

Jag älskar hjärtan!
smycken

Jag vet vad ett hjärta betyder! Jag har ofta ett smycke på mig som är format som ett hjärta för att påminna mig själv över att vara tacksam att få leva. Och att få leva det liv jag vill. Och min kropp vill. Och vad mitt hjärta vill.
Idag är det mitt hjärta som styr och bestämmer vilka val jag ska göra. Eller inte göra. Jag lyssnar numera alltid vad min kropp säger mig. Ibland får jag backa undan och välja bort. Men ibland ser jag ett litet tecken, som är för bra för att vara sann. En signal om att något är bra, och utvalt för mig. Som ett hjärta <3

Ser du vad jag ser?

hjärtan

Valet över kattungen var enkelt, när jag såg budskapet!
Hon är nu min och ska hämtas i september.
Med ett hjärta på flera av sina tassar!
Jag är kär!

tassar

Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

  • Susanne Hellman Holmström säger

   Tack Marita! Jag hoppas att hon blir lika fin och trevlig som sin storasyster Malva. Eller rättare sagt lika kul som din katt <3

 1. Aina säger

  Ja, vilken underbar liten vink! ? Klart det är den missen du ska ha! Ni får ett härligt liv tillsammans. ???

 2. Britt-Inger säger

  Det finns en mening med allt som händer!
  Lilltjejen är alldeles, alldeles underbar! Hon kommer att sprida lycka & glädje till hela familjen.

 3. elisabeth säger

  Grattis till den nya fam.medlemmen, söt liten varelse, kommer i rätta händer. Trevligt med en liten tjej till. Jag har själv en exotic som heter Conny. Kommer ihåg att jag tog upp honom först när jag kollade på kattungar, han är 4 år nu och min bästa vän

 4. Pamela säger


  Så fint, blir nästan religiös!
  När vi med spänning o redan mkt kärlek väntade på vår BSH kattungen Otto såg din bok, köpte vi den direkt. Tack för alla råd!
  Lycka till med lillan ni blir säkert bästisar ❤?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.