Jösses, vilken stor och välfylld butik jag var och föreläste i igår. 1000 kvm med prylar till våra pälsklingar. Synd bara att jag skulle resa hem med tåget annars hade nog jag gjort en stor shopping.

Intresset var väldigt stort för föreläsningen I Huvudet På Din Katt. Platserna hade tagit slut efter tre dagar och en kölista var gjord till de som inte fick någon plats men gärna ville komma.

Det var en trevlig kväll med många glada kattvänner. Jag gillar att föreläsa när jag ser att igenkänningsfaktorn är stor när jag berättar om varför katter gör på ett speciellt vis och hur vi människor lätt blir både slavar och betjänter till våra katter. jodå, jag är med i den klubben oxå:-)

kvällen blev lång och jag svarade på massor med frågor.

När alla besökare gått hem fick jag äran att hälsa på den fina katten Sessan som jobbar i butiken. En mycket vänlig och behaglig katt. Tror minsann att hon är högersvansad.

Tack till Ulla som äger butiken och till det stora gäng med glada och pigga tjejer som arbetar i butiken. Vilket järngäng. Härligt! Tack för att jag fick komma och föreläsa för era trevliga och glada kunder.

image image image image

Kategori:
Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.