Feliway kan hjälpa otroligt mycket vid plötsliga förändringar. Vår tredje vinnare skriver såhär;
Jag använder Feliway när jag tagit hem nya akuthemskatter och när jag adopterade min senaste katt. När min ena katt gick bort pluggade jag in Feliway för att lugna min andra katt som var väldigt deppig då han just förlorat sin vän. Även vid nyår använder jag Feliway för att lugna katterna lite när det smäller. Jag sprayar med Feliway i transportburen innan resa. Jag tycker Feliway är en kanonprodukt och har haft mycket användning för den. Jag brukar även tipsa andra om den 🙂

Varmt grattis till Linda Sohlström! Vi hoppas att priset kan hjälpa de katter som du tar hand om . 🙂

Och stort tack till er som skickade in fantastiska, roliga och även sorgliga berättelser. Det är väldigt roligt för oss att se hur bra Feliway fungerar! För er som inte vann den här gången, ni vet väl att Feliway finns att köpa på Apoteket? 🙂

Kategori:
Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.