Sitter på tåget och njuter av dagen. På väg till Svenska Djurhemsföreningens möte i Linköping där jag ska föreläsa först imorgon. Jag älskar att åka tåg, då kan man fundera över livet, dricka en kopp kaffe och pilla lite i datorn. Fridens liljor!
Ska just ”pilla lite” med föreläsningen,så jag öppnar min dator, och mappen Föreläsningar, men när jag klickar på den öppnar den sig inte,för det är ett j–vla orange något över min föreläsningsikon. När jag klickar på MIN IKON, som jag lagt ner många timmar på, säger en ny ruta. Vill du Köpa Office Start ”något”, nu? Jag känner den röda färgen brinna på mina kinder för känslan som nu sprider sig i hela kroppen är inte trevlig. Min föreläsning är körd, den har försvunnit, alla mina föreläsningar är borta, spärrade! Jag kan inte prata utan mina bilder, och Gud, så pinsamt. Vad ska jag säga? Nej, å, nej, Kimsan från Enköping kommer, hon som skrivit på Facebook att ”imorgon ska jag få lära nya saker av Susanne”.

Hur kunde det bli så här?

Jag inser nu att jag vid något tillfälle, råkat klicka på något ”provapåprogram” som nu använder sig av utpressning för att jag ska få tillgång till MINA föreläsningar om jag betalar 899:-. Därför är de blockerade! Vad gör jag nu? Vad kan jag göra? Datorer ska bara fungera, och allt ska bara flyta på, inte krångla.

 

datorbetala-401x300Jag får skamset betala 899:- med mitt kort, och kan nu få makten över min dator igen.
Utpressarna vann. Och jag fick en ny lärdom. Tryck inte på sånt du inte har koll på.
Och Kimsan, hon kan få ta del av några nya bilder som jag ska visa alla kattvännerna på mötet imorgon. Vilken början på denna fredag den 13:e det blev, men den är inte slut än! Hua!

 

Kategori:
Susanne Hellman Holmström - kattbeteendevetare

Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

Hjälper dig med kattproblem | Föreläser | Utbildar
Här kan du läsa om vad som kan ligga bakom kattens beteende och vad du kan göra åt det. Du får också ta del av nyheter och annat. Välkommen att kommentera!

Läsarkommentarer

Kommentarer

  1. Mezzzanina säger

    Det där lät inte alls roligt. Jag var med om en annan grej .Jag tyckte det var jobbigt att bränna ner alla mina reidgerade bilder på skivor och klagade till brosan.Han tipsade om att jag kunde skaffa mig en extern hårddisk.Det gjorde jag.På den hade jag ett par års bilder liggande.Här om dagen så gick den sönder.Jag har precis fått veta att det kostar minst 9000kr att laga den. 🙁 Man lär sig den hårda vägen tyvärr. Kramar/Mezzzanina

  2. Pumas Matte säger

    Oops, det där prova på har jag med. Men när den tar slut så ska jag skaffa programmet själv på billigast möjliga ställe med studentrabatt och när frågan som du fick kommer upp så klickar jag bara på ”redan köpt” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.